Luister de interviews van Sporttribune terug van maandag 22 november. Richard Douw, Albert van der Dussen en Maurizio Ceccucci

Op maandagavond 22 november was er weer een uitzending van Sporttribune bij Midvliet. Het was een boeiende uitzending waarin Richard Douw, Albert van der Dussen en Maurizio Ceccucci aan het woord kwamen.

Allereerst kwam Richard Douw aan het woord. De trainer van Houtwijk liet zijn ploeg weer een keer pieken in een wedstrijd die er echt toe deed. In een spannende en vermakelijke wedstrijd werd het 1-4 voor zijn ploeg. Een vreselijke domper op deze wedstrijd waren de gebeurtenissen na afloop van de wedstrijd.

Luister het interview terug via

Als tweede kwamAlbert van der Dussen aan het woord. Hoofd jeugdopleidingen en technisch manager a.i.. Verantwoordelijk voor een aantal zeer goede transfers (Breinburg, Verheydt, Matthys, Elia en Bourard) en mede verantwoordelijk voor een stijgende prestatiecurve in het Zuiderpark. Hoe hij in het overnameproces zit, wat zijn toekomstige rol gaat zijn binnen de club en hoe hij naar de resultaten van ADO kijkt. Ook over zijn drie grootste wensen voor de jeugdopleiding vertelde hij.

Luister het interview terug via

Als laatste kwam Maurizio Ceccucci aan het woord. Zijn ploeg kende een goede serie maar ging vorig weekend onderuit bij Alphense Boys nadat de ploeg nog met 0-1 voor kwam. Afgelopen zaterdag speelde hij met zijn ploeg tegen HBS. Dat was ook een wedstrijd tegen vriend en oud RKAVV trainer Bas Steffens. Hoe hij de troosteloze ambiance heeft ervaren, de wedstrijd op zich en hoe hij naar het komende weekend kijkt is allemaal ter sprake gekomen.

Luister het interview terug via:

Sporttribune is het sportprogramma van Midvliet en is op navolgende wijze te beluisteren tussen 19.00 – 21.00 uur.

Radio
Ether: 107.2 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo digitaal: 916
KPN  digitaal: 1189
XS4All digitaal: 1189
Of via de livestream

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief