Zwaar gehavend ZVV Den Haag onderuit bij FC Marlene

Een gehavend ZVV Den Haag moest zondag!!! afreizen naar Heerhugowaard om FC Marlene te gaan bestrijden.
Dit seizoen worden er 4 competitie rondes op de zondag afgewerkt en dat zorgt voor aardig wat problemen uit de teambezetting.

Zaterdagavond regende het met afmeldingen door blessures ( (3)opgelopen die dag en op zondagochtend ook nog.
Gelukkig voor ZVV ging de wedstrijd van Laakkwartier niet door waardoor de gebroeders Boukhari en Brahim Karoumi gelukkig mee konden doen.

En reserve Mahir Baaziz kon gelukkig ook nog aansluiten anders was het een catastrofe geworden.

Vanaf de start gaf FC Marlene veel druk op hun Haagse tegenstander en kwam al snel op voorsprong.
Toch verstopte ZVV zich niet en kreeg ook tal van kansen door messcherpe counters maar die troffen op dat moment geen doel.

Met een doelpunten van Karam en Hamza Boukhari werd de eerste helft afgesloten met een 9-2 ruststand.

Na rust hetzelfde beeld FC Marlene voerde de druk aardig op en ZVV verweerde zich kranig en voetbalde zich er vaak onderuit. De uitslag was duidelijk met 15-4 met 2 doelpunten van Hamza Boukhari.

De complimenten van FC Marlene voor de getoonde werklust voor de Haagse spelers waren gemeend.
Ze hebben tot het laatste moment proberen te voetballen en gezien de kansen die ZVV in de omschakeling heeft gehad was 15-8 of 15-9 niet ontdenkbaar geweest.

Tegen een team als FC Marlene moet ZVV Den Haag de punten niet pakken maar ondanks deze nederlaag kan de club trots zijn op de jongens die meegedaan hebben.