Sportsignaal blikt terug op Forum Sport – ZOB met Andre Saurwalt en Voorschoten ’97 – ODB met Martin Abbenhuis

Sportsignaal zat het weekend van 20 en 21 november weer bomvol. Naast een flink aantal voetbalwedstrijden was er veel aandacht voor de overige sporten.

Op zaterdag waren onze verslaggevers live bij een aantal wedstrijden en na afloop van een van die wedstrijden sprak presentator Vyron Verkijk met Andre Saurwalt, de technisch manager van Forum Sport over de in 0-0 geëindigde wedstrijd in de 1e klasse A.

Luister het interview terug via:

Ook op zondag was Sportsignaal aanwezig bij een aantal wedstrijden en een daarvan was de topper in de 3e klasse A van het zondagvoetbal tussen Voorschoten ’97 en ODB. Na afloop van deze wedstrijd sprak de verslaggever van Sportsignaal, Willem Moleveld, met ODB trainer Martin Abbenhuis.

Luister het interview terug via:

Sportsignaal is het sportprogramma dat iedere zaterdag en zondag wordt uitgezonden op Den Haag FM en Midvliet en in samenwerking met hethaagsamateurvoetbal.nl en haagsetopsport.nl wordt samengesteld.

Wilt u de mogelijkheden weten de naam van uw bedrijf aan Sportsignaal te verbinden, neem dan via info@hethaagsamateurvoetbal.nl contact met ons op.

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief