Wilhelmus en SVC’08 spelen in doelpuntrijk oefenduel gelijk tegen elkaar

november 23, 2021

Zondag tweedeklasser Wilhelmus speelde dinsdagavond 23 november een oefenwedstrijd tegen het op zaterdag even hoog spelende SVC’08. Het duel eindigde in een 3-3 gelijkspel.

Wilhelmus startte voortvarend en kwam na tien minuten spelen al op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Cedric Aké. Twaalf minuten later verdubbelde Amit Jagai de score: 2-0. In de 32e minuut maakte SVC’08 de aansluitingstreffer: 2-1.

De tweede helft ging SVC’08 direct fel van start. En dat resulteerde al binnen twee minuten in de gelijkmaker: 2-2. Een minuut of twintig voor tijd nam SVC’08 zelfs de leiding: 2-3. Wilhelmus toonde echter veerkracht en via Jasper Wartna werd het in de laatste minuut 3-3.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto’s: Chiel Lentz en Twitter account VV Wilhelmus

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief