Technisch hart KRSV Vredenburch versterkt met Bob SpeeVanuit Rijswijk ontvingen wij het goede bericht dat Bob Spee zich aan Vredenburch heeft verbonden.
Bob heeft na verschillende gesprekken en een verkenningsperiode van enkele maanden, de functie Hoofd Voetbalzaken geaccepteerd. En daarmee haalt Vredenburch een enorme berg aan ervaring binnen. Deze ervaring is nodig om als vereniging de volgende stappen te kunnen zetten op voetbaltechnisch gebied.


Over Bob Spee
Bob Spee is bij de “oudere garde” van Vredenburch geen onbekende. In de jaren ’90 was Bob zowel Assistent – als Hoofdtrainer bij de toenmalige selectie van Vredenburch Zondag. Ook is hij een aantal jaren succesvol trainer geweest van de A jeugd (tegenwoordig O19). Na Vredenburch is Bob nog verbonden geweest als trainer bij de selectie van Wilhelmus. De laatste jaren vervulde hij een technische functie bij Semper Altius, een soortgelijke functie die hij vanaf nu gaat vervullen bij Vredenburch.

Voordat Bob zijn trainers papieren behaalde was hij eerst jarenlang een verdienstelijk speler bij clubs als Vitesse Delft, Wilhelmus, Voorburg en Valkeniers. Kortom Bob heeft genoeg ervaring om bij Vredenburch kennis en kunde  toe te voegen aan de al aanwezige enthousiaste groep (jeugd) trainers.

Selectie teams
Bob zal zich in eerste instantie vooral richten op de senioren selectie en de jeugd selectieteams en daarbij nauw samenwerken met de Technisch Coördinatoren. Denk daarbij o.a. aan het uitdragen en bewaken van de voetbalvisie. Daarnaast zal Bob als klankbord en sparringpartner fungeren voor de trainers.
Andere aandachtsgebieden waarin Vredenburch de kennis en ervaring van Bob goed kunnen gebruiken zijn; het verhogen van het niveau van de jeugdopleiding en de aansluiting – en overgang van jeugdspelers naar de senioren selectie.

De afgelopen periode heeft de Technische Commissie o.a. gewerkt aan een update van het Technisch Beleidsplan voor de komende jaren. Bob zal ook betrokken worden bij de uitrol hiervan.


Wij wensen Bob veel succes en vooral plezier.

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief