Terugblik zondag 3e klasse A. Topper tussen Voorschoten’97 (zon) en ODB (zon) eindigt onbeslist. DHL boekt monsterzege

Zondag 3e klasse A:

In de zondag 3e klasse A stond zondagmiddag 21 november de topper tussen Voorschoten’97 (zon) en ODB (zon) op het programma. SEP moest op eigen veld winnen van SVH om aansluiting met de topploegen te houden.

De topper tussen Voorschoten’97 (zon) en ODB (zon) eindigde zoals deze begonnen was: 0-0. In de 87e minuut dacht ODB (zon) er met de drie punten vandoor te gaan. Aanvaller Dennis Wille scoorde, maar de treffer werd afgekeurd op advies van de grensrechter van Voorschoten’97 (zon). Kethel Spaland (zon) profiteerde rijkelijk van het puntverlies van Voorschoten’97 (zon). Met een 5-0 overwinning op Sporting Leiden (zon) pakte het op doelsaldo de koppositie over. ODB (zon) blijft op drie punten achterstand van beide koplopers.

SEP speelde thuis tegen SVH en verloor met 2-3. Bij een overwinning hadden de Delftenaren goede zaken in de top van 3A kunnen doen. SVH voegt zich door deze overwinning in de subtop van deze afdeling. DHL deed dat ook, en hoe. Op bezoek bij hekkensluiter HWD werd er met maar liefst 1-9 gewonnen. Ook Stompwijk’92 voegt zich langzaam weer bij de bovenste helft van de competitie. Zondagmiddag won Stompwijk’92 met 2-3 bij Taurus.

WIK won thuis met 1-0 van Alphen en komt door deze overwinning wat los van de onderste plekken.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl