VUC en First Score verlengen de samenwerking

VUC en FirstScore gaan ook in 2022 verder met samenwerken om de jeugdafdeling extra faciliteiten bieden. De techniektrainingen voor jeugdspelers op zondagochtend en meerdere praktijksessies voor jeugdtrainers zijn het afgelopen jaar prima bevallen en geven een directe kwaliteitsimpuls aan de jeugdopleiding. 

FirstScoreFirstScore Performance Group houdt zich bezig met het ontwikkelen van verschillende trainingsvormen ten behoeve van de ontwikkeling van motorische vaardigheden, het coördinatieve vermogen en de fysieke vorming. Hoewel FirstScore zich nu richt op voetbalverenigingen zijn samenwerkingen met Haagse jeugdafdelingen uit andere takken van sport in de toekomst zeker niet uitgesloten. Meer informatie via www.firstscore.nl. De trainingen van FirstScore worden geleid door Laurens Wittmaekers en Giovanni Linnenbank. Beiden zijn in bezit van het trainersdiploma UEFA B Youth en spelen in de hoofdmacht van VUC. Ook zullen jeugdtrainers van VUC op het veld staan om zo de binding tussen de club en FirstScore te waarborgen. In de trainingen zullen het hebben van veel balcontacten en de ontwikkeling van motorische vaardigheden en functionele baltechniek centraal staan.Het laatste blok van dit jaar was op zondag 14 november voor de JO13 en JO12. Op zondag 23 januari 2022 start het volgende blok van 8 weken. Dan zijn de spelers van JO10 en JO 11 aan de beurt.

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief