GDA selectie zo goed als rond

De trainers en begeleiding van de GDA selectie hebben de afgelopen weken hard gewerkt om de selectie weer op peil te krijgen. Via de nieuwe trainer voor GDA 2 Ahmed Guclu kwamen Celal Acar (foto 1), Eyup Coprak (foto 2) en Hassan Aknouch (foto 3) van VCS O23. Hasan Acerer (foto 4) o.a. Haaglandia en Forum Sport jeugd kwam ook in het kielzog Ahmed Guclu naar GDA. Van RAS komt Paul Didi Eesiah (foto 5), Didi speelde al eerder onder trainer Richard Langeveld op Sportpark Madestein daarna koos Eesiah voor Houtwijk en RAS. Samen met Paul Didi Eesiah komt ook Faissal Haryouli (foto 6) van RAS.

Eerder deze week besloot ook Rayvano van Alphen (foto 7) SVH te verlaten, via GDA aanvoerder Dennis Lubout die veel contact onderhoud met (oud) GDA spelers kwam Rayvano weer met GDA in contact en na wat gesprekken koos de aanvaller om terug te keren. Rayvano verliet GDA een paar seizoenen geleden toen de club besloot om niet meer met prestatief voetbal op zondag verder te gaan. Bij de Wateringse club aan de Noordweg was Rayvano belangrijk met zijn doelpunten en maakte hij in zijn eerste seizoen een promotie naar de derde klasse mee. 

Trainer Ronald Paats “Met de komst van alle nieuwe spelers en het feit dat alleen Iphraïm Chtatou naar Westlandia (O21) vertrekt en twee spelers die stoppen is de selectie zo goed als rond”. Paats gaat verder “Als je ziet hoe de nieuwe jongens de laatste trainingen instromen kan ik alleen maar tevreden zijn, je weet nooit wat er nog in zo een laatste week gebeurt en het liefst komen we nog in contact met een doelman die het leuk vindt om onder leiding van de nieuwe keeperstrainer Denny Blanc bij GDA selectie aan te sluiten”. De selectie traint elke dinsdag en donderdag door tot en met dinsdag 22 juni, en ruim anderhalve maand later, op zaterdag 31 juli pakt de selectie de voorbereiding van seizoen 2021-2022 weer op.

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief