Berkel MO15-1 winnaar KNVB Regio Cup

Een mooie ambiance op sportpark Het Hoge Land waar eindelijk weer publiek welkom was en op het schitterende hoofdveld dé finalewedstrijd van de MO15-1 werd gespeeld met als inzet de KNVB Regio Cup.   


Het bleek uiteindelijk de meest spannende wedstrijd van de cup met goed voetbal van zowel tegenstander Spirit alsmede thuisclub Berkel waarbij de wedstrijd onder leiding stond van de prima fluitende Ronald Lamens.     

Beide teams  waren aan elkaar gewaagd en het was Berkel dat op voorsprong kwam 1-0 ,maar Spirit gaf zich niet gewonnen en kwam verdiend terug in de wedstrijd  1-1 gelijk…..  

Uiteindelijk was Berkel in de tweede helft de betere ploeg wat leidde tot de 2-1 voorsprong en deze gaf het team niet meer weg. Een mooie overwinning en dus een prachtige prijs na een raar verlopen seizoen.   De MO15-1 van Berkel had een goede reeks in de regiocup.  

Alles gewonnen 12 punten.
12-0 winst op Zwervers
13-0 winst op SVS
8-0 winst op BVCB
2-1 winst op Spirit

35 doelpunten voor en maar 1 tegen. Een mooie seizoensafsluiter voor speelsters en staf met als kers op de taart een mooie beker van de coach.   Op naar volgend seizoen.

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief