Wippolder, DHC, SEP en Full Speed naar finaledag Stad Delft Bokaal 2021

Dinsdagavond is het toernooi om de Stad Delft Bokaal van start gegaan. Op het terrein van Wippolder werden de wedstrijden in poule A afgewerkt, poule C werd gespeeld bij Full Speed.

Wippolder en DHC kwalificeerden zich in poule A voor de finaledag, die aanstaande zaterdag plaats zal vinden. In poule C werden dat SEP en Full Speed.

Het scheelde in poule A niet veel, of DHC had uitgeschakeld geweest. Wippolder won beide wedstrijden, met 3-0 van DHL en 3-1 van DHC. Het duel tussen DHL en DHC eindigde in 0-0. Op basis van doelsaldo trok DHC dus nipt aan het langste eind.

In poule C werd SEP verrassend eerste. Na een teleurstellend 1-1 gelijkspel tegen DVC, werd de tweede wedstrijd wel gewonnen met 2-1 van Full Speed. Laatstgenoemde kwalificeerde zich ook voor de finaledag, dankzij een fenomenale zege op DVC: 9-0.

Woensdagavond gaat het toernooi om de Stad Delft Bokaal verder. Op het terrein van Wippolder strijden Vitesse Delft, Concordia en Ariston’80 in poule B om de laatste twee plekken voor de finaledag.

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief