Terugblik zondag 3e klasse A. Madestein verliest topper tegen SEP. SVH verliest ruim bij Stompwijk’92

Zondag 3e klasse A:

Voor Madestein stond zondag 10 oktober de belangrijke wedstrijd tegen SEP op het programma. Voorschoten’97 (zon) en SVH moesten ook proberen geen puntverlies te lijden en ongeslagen te blijven.

Madestein verloor zondagmiddag op eigen veld met 0-2 van SEP. SVH verloor ook. Voorschoten’97 (zon) won wel en gaat daardoor voorlopig dus alleen aan kop. SVH verloor ruim op bezoek bij Stompwijk’92: 5-1. De eindstand was bij rust al bereikt. Nick Ammerlaan scoorde maar liefst viermaal voor de thuisploeg. Faycal Chaibou scoorde de andere treffer. SVH eindigde het duel met tien man door een rode kaart vlak voor tijd. Voorschoten’97 (zon) speelde zondag uit bij WIK: 3-4. Al na zeven minuten kwamen de gasten op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Timo van Aken. Jordy v/d Wijngaard maakte kort daarna 0-2. Vlak voor rust kwam WIK terug tot 1-2, maar binnen de minuut maakte wederom Jordy v/d Wijngaard er 1-3 van. WIK kwam daarna sterk uit de kleedkamer en maakte direct de aansluitingstreffer: 2-3. In de 67e minuut kreeg een speler van WIK zijn tweede gele kaart en kon vertrekken. Wegens aanhoudend commentaar kreeg ook WIK-trainer Geoffrey van Loenen een tweede gele kaart en kon ook hij vertrekken. Nathan Broughton maakte er even later 2-4 van. Ook Voorschoten’97 (zon) haalde het einde niet met elf man. Vlak voor tijd pakte Glenn Mulder zijn tweede gele kaart en ook hij kon het veld vroegtijdig verlaten. In de 90e minuut maakte WIK er nog 3-4 van.

ODB (zon) speelde op eigen veld met 1-1 gelijk tegen Kethel Spaland. Door dit gelijkspel kon ODB (zon) de aansluiting met de (sub)top vergeten. Voor DHL hetzelfde liedje. Uit tegen Alphen werd met 4-4 gelijk gespeeld. Sporting Leiden (zon) tegen HWD eindigde in 3-3.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl