Finales zijn bekend van het eerste I.M Bing Kappenburg toernooi bij Quick Steps

Afgelopen dinsdag werden de eerste wedstrijden gespeeld tussen de selectieteams van Loosduinen en Erasmus aan de Nijkerklaan. Loosduinen 1 was net iets te sterk voor Erasmus 1 en wonnen de wedstrijd met 2-1. Het tweede elftal van Erasmus won met 1-0 van Loosduinen 2.

Donderdag mochten de selectieteams van RAS en Quick Steps tegen elkaar aantreden. Op het kunstgrasveld won het tweede team van RAS van de mannen van Ron Ridderhof met 2-1. Quick Steps 2 stond met 2-0 achter toen Rowan Ridderhof onderuit werd gehaald en zijn penalty goed binnenschoot.

Op het hoofdveld speelden RAS 1 en Quick Steps 1 tegen elkaar. Het team van Eki Korte was de bovenliggende partij, maar het duurde even voordat het eerste doelpunt werd gemaakt. De 1-0 tikte Peter Aref van dichtbij binnen en de 2-0 kwam uit een vrije trap van Benito Bodmann. Na de 2-0 kwam RAS 1 nog even terug in de wedstrijd door de 2-1 te maken. In het laatste gedeelte van de wedstrijd schoot Gino Kos de bal op een hele fraaie wijze diagonaal in de verre hoek en noteerde daarmee de 3-1 op het scorebord. De mooiste van de avond kwam op naam van Jeremy Keus die op een spectaculaire wijze een omhaal maakte en met zijn doelpunt voor de eindstand van 4-1 zorgde.

Op zowel de dinsdag- als de donderdagavonden zijn leuke wedstrijden gespeeld, dus dat belooft wat voor de volgende wedstrijden aankomende zaterdag.

Het programma is als volgt bij Quick Steps aan de Nijkerklaan:

11:00uur Quick Steps 2 – Loosduinen 2

12:00uur Erasmus 2 – RAS 2 (finale tweede selectieteams)

13:30uur Erasmus 1 – RAS 1

14:30uur Quick Steps 1 – Loosduinen 1 (finale eerste selectieteams)

Zaterdag mogen wij ook de familie Kappenburg ontvangen en zullen de kleinkinderen van Erevoorzitter Bing Kappenburg de aftrap verzorgen.

Ook zal er een springkussen aanwezig zijn voor de kinderen en zullen we de BBQ aansteken. Na de wedstrijden is er live muziek van Ricardo Smit.

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief