Terugblik Tweede Divisie (Jack’s League). Scheveningen op eigen veld hard onderuit tegen Excelsior Maassluis

Scheveningen speelde zaterdagmiddag op Houtrust tegen Excelsior Maassluis. De thuisploeg kon echter niet aanhaken bij de subtop. De gasten uit Maassluis waren met 0-3 te sterk voor het elftal van trainer John Blok. Scheveningen zakt door deze nederlaag naar een teleurstellende veertiende positie op de ranglijst.

Pas na ruim een half uur voetballen kreeg Scheveningen de eerste echte grote kans. Bij een tussenstand van 0-0 leek Michael de Niet de openingstreffer op te eisen, maar hij faalde jammerlijk. Op slag van rust kwam Scheveningen op een 0-1 achterstand. Bram Wennekers maakte het doelpunt.

In de tweede helft gebeurde er lange tijd vrij weinig tot niets. Pas in de 83e minuut kwamen de gasten op een 0-2 voorsprong door een doelpunt van invaller Calvin Tureaij. Drie minuten later werd het zelfs nog 0-3 via Kaylan Muis.

Volgende week zaterdag, 2 oktober 2021, speelt Scheveningen uit tegen SV TEC.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl