Ton Bekkers (vv Schipluiden) plotseling overleden

Gisteren bereikte ons het tragische nieuws dat oud speler, Ton Bekkers plotseling is overleden.
Ton is jarenlang actief geweest binnen onze club als selectiespeler en medewerker. Hij was een graag geziene gast door zijn tomeloze inzet, zijn positiviteit en zijn glimlach.


Vandaag zullen de spelers van Schipluiden 1&2 een rouwband dragen en wordt er 1 minuut stil gestaan bij het overlijden van Ton. Ook zal de clubvlag op ons complex vandaag halfstok hangen.

Wij wensen familie en vrienden alle sterkte toe in deze moeilijke tijd.
Bestuur en leden VV Schipluiden

Noot van de redactie:

In 1997 verkaste ik van DUNO naar Schipluiden. Toch wel een beetje zondagvoetbalmoe geworden, besloot ik naar Schipluiden zaterdag te verhuizen. Schipluiden had toen net de promotiewedstrijd van Bohemen gewonnen en mocht het jaar erna in de 4e klasse aantreden.

Als Hagenees binnen de “boertjes van buutn” zoals ik ze noemde, was het wennen natuurlijk. Echter elftalleider Eilke de Boer zorgde ervoor dat ik me snel welkom en daarmee thuis voelde.

Een van de spelers in dat jaar was Ton Bekkers. Gangmaker, altijd vrolijk, altijd positief ondanks dat de resultaten niet over hielden dat jaar. Na de wedstrijd altijd een biertje doen met elkaar, winst of verlies, zo hoorde het. Ton had humor, was niet bang en wist altijd zijn ploeggenoten te stimuleren er een schepje bovenop te doen. Ongekend fanatiek maar altijd met een lach.

Hij zal gemist worden, in de familie en bij de club. Ook wij wensen familie, vrienden en de club Schipluiden veel sterkte met dit verlies.

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief