Forum Sport en SVC’08 spelen gelijk in oefenduel

Forum Sport en SVC’08 besloten de oefenperiode afgelopen zaterdag op sportpark ’t Loo in Voorburg. Vanaf volgende week zaterdag start immers de bekercompetitie gevolgd door de reguliere competitie.

Voor de trainers van beide ploegen de ultieme kans om nog het een en ander uit te proberen, waar dan ook gretig gebruik van werd gemaakt. In de eerste helft een sterker Forum Sport dat een aantal goede kansen creëerde. De afronding was wat minder succesvol. Het duurde tot de 28e minuut voordat het eerste doelpunt viel. Uit een vrije trap op 20 meter van het doel scoorde Haitem el Marid met een strak schot in de linkerbovenhoek. Forum Sport ging actief op zoek naar een tweede treffer. Een paar minuten later werd SVC’08 doelman Wesley Storm op de proef gesteld na schoten van Luuk Goedbloed, Pjer Bom en Lucius. Hij voorkwam met mooie reddingen een tweede goal van Forum Sport.

Waar iedereen rekening hield met een tweede goal voor Forum Sport  was het in  de 37e minuut Jesse Spaans die met een prachtig afstandsschot doelman Justin van Look verraste. 1-1. Met deze stand werd de 1e helft afgesloten.

Na rust werd er volop gewisseld en werd het spel er aan Forum Sport kant niet beter op. SVC’08 nam het initiatief over, was de betere ploeg en kwam een aantal keren dreigend voor doelman van Look. Doelpunten bleven uit.

Een niet zo spectaculaire wedstrijd maar ongetwijfeld wel een wedstrijd waarin de trainers weer wijzer zijn geworden over hun selecties.

Jean Nederlof

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief