GDA selectie inmiddels gestart met voorbereiding op een nieuw seizoen

Het amateurvoetbal staat, na een noodgedwongen lange periode van onzekerheid, aan het begin van een nieuw seizoen.

Vroegtijdig einde
Nadat eerder al seizoen 2019-2020 in maart 2020 vroegtijdig werd afgeblazen trok na 10 oktober het kabinet voor de tweede maal de stekker uit het amateurvoetbal. GDA 1 had er drie wedstrijden van dat nieuwe seizoen opzitten maar na de 2-1 overwinning op Semper Altius werd het lange tijd stil, heel stil, op Sportpark Madestein. In de tussenliggende periode hebben de trainers Ronald Paats en John Resman iedere dinsdag en donderdagavond, weliswaar in aangepaste vorm, training gegeven en gelukkig waren er heel veel spelers die hun club ook in die moeilijke tijd trouw bleven. 

Nieuwe spelers
Inmiddels zijn we een overschrijvingsperiode verder en hebben oude bekende gezichten maar ook nieuwe spelers hun weg naar GDA (weer) gevonden.  De bekenden oude gezichten zijn Rayvano van Alphen (SVH), Kerim Kuru (BMT) en Nick Selier (HBS) die al eerder jarenlang voor de zondagselectie van GDA hebben gespeeld, Ook Didi Eesiah (RAS) die al eerder voor de zamies heeft gespeeld is na een paar seizoenen weer terug op Madestein. De nieuwe spelers zijn Celal Acar (VCS) Hasan Acarer (Forum Sport) Hassan Aknouch (VCS) Mohamed Ali (RAS) Eyup Coprak (VCS) Faissal Haryouli (RAS) Rick Muller (RKAVV) en Noa Schoenmaker broertje van Justin is overgekomen van Quick JO19. 

Voorbereidinggestart 
Na een eerste week waarin de trainers Ronald Paats en Ahmet Guclu vier trainingen van dik twee uur gaven breekt de tweede week aan met de eerste oefenwedstrijden. De tweede week staat in het teken van het I.M. Jan Pronk Toernooi van PGS Vogel. Dinsdag 10 augustus presenteert GDA zich voor het eerste weer sinds lange tijd tegen de organiserende vereniging PGS Vogel, de wedstrijd begint om 20.00 uur en staat o.l.v. scheidsrechter Dhr. Gomes. Donderdag is de selectie op het eigen Sportpark te vinden voor een training en zaterdag 14 augustus vervolgt GDA 1 het I.M. Jan Pronk Toernooi met een wedstrijd tegen Quintus 1. De gehele voorbereiding en de eerste KNVB Beker wedstrijden, die vanaf 4 september starten, kunt u in onderstaand schema lezen.

Jubileumseizoen
Op zaterdag 25 september start dan het nieuwe seizoen en wat voor een seizoen, want GDA viert in dat seizoen op 27 april 2022 hun 100 jarige jubileum.

Ter nagedachtenis
Helaas is GDA binnen de coronaperiode een groot aantal coryfeeën verloren en daarom zullen op zaterdag 4 september zowel GDA 1 als GDA 2 bij hun allereerste thuiswedstrijd in het bekertoernooi ter nagedachtenis voor diegene die de club zijn ontvallen voor aanvang van de wedstrijd 1 minuut stilte houden en met rouwbanden spelen. Wij hopen dat u in onderstaand schema weer uw tijd vrij kan maken en in grote getalen de weg naar het voetbalveld kunt vinden, daar kunt u elkaar zij het nog steeds op gepaste afstand, in een gerestylede kantine, na zeer lange tijd weer begroeten.

About Post Author

Deel dit bericht

Laatste berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief