DSVP bleek op het voetbalveld niet onder de indruk van het mooie complex van VVSB

De DSVP’ers hadden het energietankje aardig gevuld, het spatte er van af. De trainers hadden de beschikking over een aantal jonge overgekomen mannen gecombineerd met de ervaren spelers die gewend zijn om op dit niveau te voetballen. De energie op het veld was indrukwekkend, ze zaten er bovenop en bij balverlies werd er snel en hard gewerkt om de bal zo snel mogelijk weer in DSVP bezit te laten komen.
In de 1e helft kwam VVSB op 1-0. DSVP ontving kort daarna een penalty en deze werd succesvol benut door Dylan, 1-1.
Het was Joey Zonneveld die voor de 1-2 zorgde door de aan de binnenkant van de linkerpaal schoot en zo in het net verdween. In de 70e minuut was het wederom Joey die het pingelen van de keeper bestrafte door de bal te veroveren en vervolgens van zo’n 20 meter al draaiend de bal, met z’n rechtervoet, liet verdwijnen in de rechterkruising. Een schitterend doelpunt en tevens eindstand, 1-3.

Een mooie overwinning waar zeer hard voor werd gewerkt.