Terugblik Landelijk zaterdag. Scheveningen geeft 0-2 voorsprong uit handen. FC ‘s-Gravenzande wint weer ruim

Tweede Divisie (Jack’s League):

Scheveningen speelde zaterdagmiddag op bezoek bij subtopper SV TEC met 2-2 gelijk. Het was voor het elftal van trainer John Blok het tweede gelijkspel van dit seizoen. Scheveningen staat na zeven wedstrijden met acht punten op een dertiende positie op de ranglijst.

De wedstrijd in Tiel tussen SV TEC en Scheveningen startte zaterdagmiddag om 15.30 uur. In de eerste gebeurde er vrij weinig. Beide ploegen gingen dan ook met een brilstand aan de thee.

De eerste tien minuten van de tweede helft waren voor Scheveningen. In de 50e minuut zette Tim Peters de gasten op een 0-1 voorsprong. Vijf minuten later werd het zelfs 0-2 door een doelpunt van Mike de Niet. Toch ging het nog mis voor Scheveningen. Een minuut of twintig voor tijd maakte SV TEC vanaf elf meter de aansluitingstreffer: 1-2. Nog geen vijf minuten later werd het zelfs gelijk: 2-2. In het restant van de wedstrijd werd er niet meer gescoord.

Volgende week zaterdag, 9 oktober, speelt Scheveningen thuis tegen Noordwijk.

Zaterdag Hoofdklasse A:

FC ’s-Gravenzande heeft de knappe ruime zege van vorige week zaterdag tegen koploper FC Rijnvogels een positief vervolg gegeven. Zaterdagmiddag werd er met 1-4 gewonnen op bezoek bij hekkensluiter Rijsoord.

Na zeventien minuten stond er al een 0-2 voorsprong voor ’s-Gravenzande op het bord. In de twaalfde minuut maakte Twan van Meerten er 0-1 van. Sander Koeleman zorgde vijf minuten later voor 0-2. Nog voor de rust kwam Rijsoord terug in de wedstrijd: 1-2.

In de tweede helft maakte ’s-Gravenzande het karwei af. Al na zeven minuten in de tweede helft was het Frank Broos die er 1-3 van maakte. Tien minuten voor tijd maakte Broos zijn tweede van de wedstrijd: 1-4. Tevens eindstand.

Volgende week zaterdag, 9 oktober, speelt ’s-Gravenzande wederom een uitwedstrijd. Poortugaal is dan de tegenstander.

Achilles ’29 VV Scherpenzeel1 – 3
 SV ARC VV DHSC3 – 1
 VV Capelle VV DUNO0 – 0
 FC Rijnvogels Achilles Veen2 – 1
 VV Rijsoord FC ‘s-Gravenzande1 – 4
 VV Smitshoek SV Poortugaal1 – 1
 VV Spijkenisse De Jodan Boys2 – 3
 VV Zwaluwen V SC Feyenoord3 – 1